Brabants Feestverhuur steekt in een nieuw jasje!

Brabants Feestverhuur steekt in een nieuw jasje!

Een volledig nieuwe look

Met het aantreden van een nieuwe generatie binnen ons familiebedrijf, hebben we meteen een volledige rebranding doorgevoerd. Het is dan ook met veel plezier dat we u onze nieuwe look voorstellen, samen met een compleet vernieuwde website!

Navigeer eenvoudig in ons assortiment om meteen verhuurmaterialen voor uw privéfeest of bedrijfsevent te reserveren, of doe ideeën op via onze sfeerbeelden en gerealiseerde projecten. Ziet u een artikel op een sfeerbeeld dat u graag wenst? Klik op de hotspot, en voeg het artikel toe aan uw reservatie.

Sterke uitbreiding

Naast een nieuwe look, hebben we ook ons aanbod aan verhuurmaterialen aanzienlijk uitgebreid. Om onze positie als grootste verhuurder in feestmateriaal te Antwerpen te versterken, hebben we meerdere nieuwe lijnen porselein, glaswerk, meubilair en toestellen aangekocht. Zo zijn er maar liefst meer dan 5.000 nieuwe verhuurmaterialen aan ons assortiment toegevoegd!

Het is al meer dan 65 jaar onze vaste strategie om van elk product een grote hoeveelheid te voorzien. Wij staan dan ook garant voor kwantiteit, kwaliteit en flexibiliteit. Last minute bestellingen of wijzigingen zijn voor ons geen enkel probleem, en we helpen u met veel plezier verder.

Bent u als professioneel cateraar of eventorganisator op zoek naar een vaste partner voor de huur van feestmateriaal? Aarzel niet ons te contacteren, en we zitten graag met u samen om een optimale samenwerking met u uit te werken.