Plaatsing examens UAntwerpen en UGent

Met veel enthousiasme plaatst Brabants Feestverhuur de examens voor de Universiteit Antwerpen en de Universiteit Gent in de expohallen van Antwerp Expo en de Waagnatie te Antwerpen, en in de expohallen van Flanders expo te Gent.

Gelet op onze jarenlange ervaring in het plaatsen van examens, doen de universiteiten een beroep op onze diensten om zowel tafels als stoelen te leveren, en in eigen regie te plaatsen opdat de eindexamens van de studenten kunnen doorgaan. Om de social distancing te garanderen zal er tussen elke examentafel en stoel twee meter ruimte worden voorzien. Door de aanzienlijke oppervlakte van de expohallen zijn we in de mogelijkheid om per zitting 600 studenten te laten deelnemen aan de examens, met alle respect voor de geldende maatregelen. Ook zal de examenperiode met een week worden verlengd, zodat alle studenten in alle veiligheid kunnen deelnemen aan hun examens.

In de komende maanden zullen we meerdere examens plaatsen, waaronder het Jachtexamen 2020 en de Vlaamse en Waalse ingangsexamens voor toekomstige artsen en tandartsen. De eventsector is uiteraard sterk getroffen door de huidige crisis, en we zijn onze klanten dan ook heel dankbaar voor deze mooie projecten. In tussentijd wensen wij onze klanten en collega’s veel moed, en vooral een goede gezondheid!