Van “uppercut” tot “mooi perspectief”

Sinds 1 juni is Brabants Feestverhuur weer geopend volgens de normale openingsuren en lopen de bestellingen en reservaties voor events in de komende weken en maanden vlotjes binnen. Wat maakt ons dat blij!

Corona is zonder twijfel de ergste crisis die ons familiebedrijf heeft meegemaakt in de laatste 65 jaar. Net zoals vele collega’s uit de eventsector viel onze business helemaal stil, en werden we moedeloos door het gebrek aan perspectief.

Sedert een paar weken kijken we echter opnieuw door een roze bril naar de toekomst. Het is duidelijk dat iedereen snakt naar events en een deugddoend feest!

Graag willen we bij deze een aantal klanten uitdrukkelijk bedanken die tijdens de coronacrisis beroep hebben gedaan op onze diensten waardoor ons bedrijf er nog steeds staat, en een erg mooie toekomst tegemoet gaat.

Hartelijk dank aan Universiteit Antwerpen, Hogeschool Gent, Universiteit Gent, Easyfairs Group, Brussels Expo, en Rexor Benelux voor de organisatie van de examens en vakbeurzen.

Graag wensen we al onze collega’s enorm veel succes in de komende periode.