Image
Meer dan 65 jaar geleden begon de familie Brabants met de productie van stoelen voor verkoop. Vandaag is het familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste verhuurder van feestmateriaal te Antwerpen.


Initieel een verhuurder in tafels en stoelen, is in de vierde generatie uitgebreid tot alle mogelijke feestmaterialen. Voor elk product dat we aanbieden voorzien we steeds een uitgebreide voorraad. Deze strategie, die we al sinds de eerste generatie volgen, zorgt ervoor dat we enorm flexibel zijn naar onze klanten toe. Een last minute bestelling of wijziging? Wij helpen u met veel plezier verder.
Met een voorraad van meer dan 30.000 stoelen en 10.000 tafels in allerlei kleuren, vormen en/of afmetingen, gekoppeld aan alle andere mogelijke feestaccessoires staan wij vandaag garant voor SERVICE, FLEXIBILITEIT om ervoor te zorgen dat uw evenement geslaagd zal zijn.
Image
Image
Het succes van uw event begint met een tijdige levering van het juiste feestmateriaal, aan een correcte prijs. Onze specialisten staan u graag bij met persoonlijk advies en ondersteuning in elke fase van organisatie van uw feest.

Assortiment
Afhaling of levering naar keuze Grote voorraad Flexibel Persoonlijk advies Kwaliteit aan de juiste prijs