Een communiefeest, lentefeest of trouw organiseren? Onze gouden tips.

Hoera, lente!

De lente is in aantocht en hiermee geven we ook officieel het startschot voor een nieuw seizoen vol communiefeesten, lentefeesten en trouwen. Bent u ook een fiere mama of papa die dit jaar een communiefeest of lentefeest moet organiseren? Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje, of wenst u alvast wat ideeën op te doen voor de trouw van uw dromen? Ontdek hier onze gouden tips voor een onvergetelijke dag!

Reken ruim

Vaak weet je pas op het laatste moment hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn op het feest. Dit maakt de organisatie er zeker niet makkelijker op, en kan wel eens voor wat stress zorgen. Wij raden dan ook aan om goed ruim te rekenen bij het reserveren van de gewenste huurmaterialen, zo ben je steeds zeker dat we voldoende huurmateriaal voor uw communiefeest, lentefeest of trouw kunnen leveren.

We krijgen regelmatig de vraag wanneer men ten laatste een reservatie dient te plaatsen. Als grootste verhuurder in feestmateriaal te Antwerpen hebben we een zeer ruime stock, maar toch is voorzichtigheid hier geboden. Hoe vroeger u kan reserveren, hoe beter. Voor wijzigingen in de aantallen of annuleringen rekenen we niets extra aan, ook al zijn ze last minute!

Flowerpower!

Het gewenste meubilair, glaswerk en porselein huren vormt natuurlijk de basis voor jouw feest. Een kleurig bloemenboeket, of exotische planten zorgen dan weer voor de juiste sfeer en aankleding ervan. Tracht hier te werken met een thema, en trek dit door naar het gehele feest. Zo kan je bijvoorbeeld onze witte houten banken huren voor de plechtigheid of ceremonie, en ze prachtig combineren met een witte aangeklede tafel met wit bloemenboeket voor het diner.

Aarzel niet ons te contacteren voor de juiste aankleding van uw feest, wij staan u graag bij met persoonlijk advies.

Klassiek wit, landelijk of toch maar modern?

Of u nu kiest voor klassiek wit, een landelijk thema, of eerder strak en modern, in ons ruim assortiment aan feestmaterialen zal u ongetwijfeld de gewenste artikelen terugvinden.

Populair op elke trouw zijn natuurlijk onze witte houten klapstoelen. Deze zijn authentiek, in beuk, en worden met de grootste zorg onderhouden door onze medewerkers. Veel meer dan hun moderne plastieken variant, geven ze enorm veel charme aan uw feest. Ze zijn ideaal voor een stijlvol tuinfeest, of voor een intieme plechtigheid binnenshuis.

Wenst u een meer landelijk thema, dan raden we graag onze cross-back stoelen aan. Combineer ze met natuurkleuren in de aankleding en decoratie van uw feest, en u hebt meteen een erg warme en gezellige sfeer.

Ideaal voor een modern thema is ons industrial meubilair. Zowel de industrial stoelen, als de industrial barstoelen geven een moderne, strakke look aan uw event. Breek met “klassiek wit”, en combineer ze met zwart linnen of een zwarte statafel, een aanrader!